Doodle art kopen

Via a doodle a day kan je nu ook doodle art kopen als kunstwerk voor thuis. Zo kan je een selectie van mijn werk kopen op canvas, aluminium dibond of op een ander medium naar keuze. Je hebt dan een origineel kunstwerk om thuis aan de muur te hangen. Bijvoorbeeld in de woonkamer of op de kinderkamer.

Kies voor een mooi fullcolour werk dat er lekker uitspringt. Of bestel een mooie afdruk van een zwart-witte doodle als je juist iets minder opvallends wil. Via het menu bovenaan kan je alle doodles op a doodle a day bekijken.

Voorbeeld van mijn doodle art die je kan kopen op a doodle a day
Voorbeeld van Doodles in space

Werk aan de muur

Voor het kopen van deze unieke doodle art kan je terecht bij Werk aan de muur. Via hen kan je mooie afdrukken in fine-art kwaliteit bestellen. Je kan hierbij zelf kiezen op welk medium en in welke maat. Zo koop je snel en eenvoudig een mooi kunstwerk voor bij je thuis. Of om weg te geven aan iemand anders.

Ook doodle art kopen?

Lijkt het jou ook wel leuk om een vrolijk kunstwerk voor thuis te kopen? Kijk dan eens naar mijn werk bij Werk aan de Muur. Of stuur me een mailtje op rik@adaoodleaday.nl en vraag naar de mogelijkheden. Binnenkort vind je ook hier een overzicht met alle doodle art die te koop is.

Voorbeeld van de doodle art 'I love doodles' op een muur
Voorbeeld van I love doodles